tisdag 15 maj 2012

Rosa såklart!

Hallå i stugorna!

Wohooo båda barnen sover och jag har en minut över för ett blogginlägg! Får se om jag hinner skriva klart innan nån av skruttarna vaknar!;)

Har sytt en ny kudde till köket. Såklart går den i rosa!!


  

Kudden har spetskant runt och en liten rosett som detalj!



Här kommer några bilder på fatet på fot jag köpte på Rättviksmarknad. Passar bra till både tända ljus, en blomma eller nått smaskigt ätbart!:)



 Priset var 80 spänn! Oootroligt bra pris om ni frågar mig!:)
Inatt kommer äntligen den saknade familjemedlemmen hem.
Dagarna utan herrn i huset har gått rätt bra ändå. Mycket tack vare mammsen! Är inte alltid lätt att få ihop jobbtider och allt här hemma när man är gräsänka. 

Nu blir det en kopp te i soffan och lite Desperate Housewife!
Tack för titten!:)

Kram kram/L



lördag 12 maj 2012

Ett litet hus....

Godkväll!

Lördag kväll och vi har fortfarande största barnet vaket! Han har varit på kalas idag med sin pappa och lillasyster, medans jag har jobbat. Åh vad roligt han hade haft. Har berättat för mig om alla lekar och allt roligt bus dom gjorde.
 MEN, ja det kommer ett men! Han är fortfarande sockerhög tror jag! Jag funderar på om han "inte tål" socker? Är det nån som har erfarenhet av det?



Skynket som jag sydde till lilla köksbänken för några år sen var i stooort behov av att träffa tvättmaskinen. Sagt och gjort, nu är det rent och fick dessutom en uppiffning i form av en spets!


Förra helgen var vi(jag, mamma och barnen), som alltid varje vår och höst, på Rättviks marknad! Vädret var rent ut sagt förjäkligt! Det regnade och snöade(!) konstant under dom timmarna jag och min mor drog runt på dom stackars små oskyldiga barnen!:)
Men nog kunde man shoppa för det!;)

Köpte det här stora zinkhuset för 60 kr!! Jo man tackar!
Blir riktigt mysigt sken i det av värmeljusen.
Hittade även ett fint fat på fot som jag får visa senare.
 Även mycket kläder till barnen fyndades. Hittar alltid billiga och fina barnkläder där, som man kanske inte förväntar sig.
Det står väl inte på förens det är höstmarknad!;)


Imorgon åker sambon till Visby på konferens.Kommer hem igen på tisdagsnatt för att sedan åka igen på onsdagskväll och hem igen på söndag. Så den här veckan blir nått att bita i! 

Hoppas ni har en fin helg! Och STORT tack för alla era fina kommentarer som ni lämnar! Blir så himla glad!:)

Kram kram/L


torsdag 3 maj 2012

Provdocka

Hej hej!

Dagarna går alldeles för fort märker jag! Vips så har det gått en  vecka till och vi är nu inne i maj månad. 
Kul att ni gillade tavlorna, har inte blivit några fler ramar målade än men ska nog köra två flugor i en smäll och måla dom samtidigt som det jag var och hämtade igår!:)



Har sytt en gardin på beställning till en väns dotters rum. Var längesen jag sydde någon gardin, är ju så roligt!

Haklapparna nedanför är sydda i vaxtyg och säljes för 75 kr. För er med facebook så kan ni kika in i min grupp där: Ryttar Lina.
En riktig hemsida är på G!:)



Här ser ni var jag hämtade igår! Har länge suktat efter en provdocka, endast för att jag tycker att det är en snygg inredningsdetalj! :) Men vem vet, den kanske kommer till användning på nått annat vis också!:)





Foten ska målas i vitt och så funderar jag på att byta tyg på överdelen. Kanske skriva någon text på tyget? Vad tycker ni?

Får se hur mycket som hinns med i majmånad!:)
Tack för titten! Kram till er/L