torsdag 27 oktober 2011

Rosa prickar

Hallojsan!

Oj vad man blir trött av detta gråa väder! Jag vill ha sol!!! Sitta på en skoter högt på ett fjäll och ha solen i ansiktet, längtar!


Snart är det dags för pelagonerna att gå i vintervila här hemma. Men än så länge blommar dom så mycket så jag har inte hjärta att ta bort dom än. Snart åker nog det rosa i köket ner i en låda för att komma fram till våren istället.









Dom rosaprickiga kuddarna kommer från dollarstore för en guldpeng och vaxduken är från stoff&stil, 29 kr metern tror jag. Det är lagoma priser tycker jag!:)


Nu är dagisveckan över för Noel eftersom han är ledig på fredagar. Undrar vad vi ska hitta på då? Hoppas på att det är nån som vill ha besök!:)


Ha det fint! Kram/L

måndag 24 oktober 2011

My´s hörna

Hej alla godingar!




Då var det måndag igen och prick två månader kvar till julafton!!! Det gillar jag!


Har faktiskt redan en liten gran ute på trappen, och fler lär det bli!:)


Ska bli spännande att se hur vi ska göra med traditioner i år då vi har en liten tjej som fyller 1 år här hemma dagen före julafton!






Igår kväll så pysslade jag ihop en liten vimpel till Mys hörna. Barnen delar ju rum nu så jag ville göra en liten del som bara är hennes.


Vimpeln är både billig och går väldigt snabbt att göra. Är ju nämligen presentpapper som jag bara klippt ut och tejpat fast på ett vitt presentband. Lätt som en plätt!:)










Mys fina tavlor som hänger ovanför hennes säng. Tavlorna är gjorda av min vän Elin, Gå gärna in och kika på hennes underbara tavlor på liin.se.





Den urfina dockvagnen fick My i doppresent av min vän Paola. Tycker så mycket om den!
Nu fattas bara ett stort M över hennes säng, precis som Noel har. Har ni något förslag vart dom har snygga stora bokstäver?


Jag skrev ju i ett tidigare inlägg att det skulle bytas gardiner i vårt "nya" sovrum.
På rättviksmarknad hittade jag den här för en billig peng. Alldeles perfekt tycker jag.
Och jag veeeet att jag skrev att jag ville ha en gardin med färg, men det får bli till våren istället!;)
Är lättast att ha en vit gardin nu när julen stundar tänkte jag!










Får se vad som händer under kommande veckan. Plötsligt känns det som vår ute! För min del får det gärna komma lite snö nu, me like!:)




Tack för att ni kikade in till mig!


Ha det fint! Kram kram/L






tisdag 18 oktober 2011

Hej alla kex!!


Regnet vräker ner ute och barnen sover! Vad gör man då?

Jo syr klart en liten klänning!:)

Den här var tänkt att vara till My, men inser att lilla fröken Ryttar är lite för rund om magen för att klämma i sig den! :) Så det får kanske bli en present till någon. Hoppas nån av mina vänner kan klämma ur sig en liten tjej snart!




Tyget köpte jag för ett tag sen när det var rea på Panduro, så denna kostade inte många kronor.

Klänningen blev ren improvision eftersom jag inte hade något mönster.




Dom söta skorna kommer från Åhlens!



Ja här vräker som sagt regnet ner, så jag sitter här och drömmer om snö och längtar efter julens alla förberedelser! Snart ska det tas in granris,lingonris och mossa! Längtar!


Ha det fint!

Kram/L