onsdag 21 december 2011

En riktigt God Jul!

Goddag!!

Oj vad längesen det var jag fick till ett inlägg nu! Dagarna före jul bara susar ju förbi och det har varit mycket i görningen! Men nu fick jag några minuter över!:)

Nu närmar det sig julafton med stormsteg och många saker har prickats av från listan. Sen har vi ju ett litet födelsedagsbarn på fredag också! Tänk att det är 1 år sen min lilla flicka kom till världen!

Igår kväll önskade jag mig mest av allt att A skulle ha en gran med sig hem. Men det hade han inte minsann! Så då tvingade jag ut stackars karln att hämta in den granen v i hade ute på gården. För jag hade tjatat om en gran i flera dagar!:) Så snäll som han är så fixade han det. Men det är nog bland de styggaste granar jag sett! Haha..tvekade om jag ens skulle visa den på bild!:)






Jaja nu står den där iaf och doftade ljuvligt när vi kom ner i morse! Älskar att komma ner på morgonen när granen är tänd och det luktar gran! Det är julstämning det!


Förra helgen så var vi till Fru Sätterlund i djurmo för att ta kort på barnen! Åh dom blev såååå fina! Tack så hemskt mycket Therese! Även om Noel inte var ett dugg sugen på att vara med på bild så lockade och busade hon med honom! Vill ni också bli förevigade av Fru sätterlund så kan ni ta kontakt med henne på hennes blogg: htt://tesbrandt.com







Det kan hända att jag inte hinner med nått mer inlägg innan födelsedagsfirande och julstök.

Så från oss alla till er alla så önskar vi en riktigt

GOD JUL!!



Tack för att ni kikar in här hos mig! Blir så glad!:)

Många kramar/Lina











måndag 5 december 2011

Röda detaljer

Hej hej!

Ja då var det måndag igen då! Veckorna rullar verkligen på och helgerna försvinner i ett naffs! I lördags så tog vi med oss barnen och åkte till kupolen för lite ärenden. Gick förvånansvärt bra! Inhandlade skor till My, hjälm till Noel och julkläder till barnen. Mer hanns inte med!

På söndagen så åkte vi till marknaden vid Gruvan i Falun. Var otroligt mycket folk! Mysigt att gå omkring där lite men kallt kallt kallt!


Den här röda skönheten ska My ha på julafton! Men funderar på om vi måste byta till en större storlek då lilla damen är rätt rund om magen!:) Noel fick stiliga rutiga byxor med en grå väst till och en snygg kofta. Jag tycker att man ska vara lite festklädd på julen!







Ja lite röda detaljer har vi här och var! Tycker mycket om den här mattan som jag fått av min mormor, är förmodligen ett auktionsfynd om jag känner min mormor rätt! Annars får du rätta mig mormor!:)




Har sytt ett litet hjärta av juteväv. Klippte av en litet lapp och skrev god jul på.




Men den sötaste röda detaljen i detta inlägg är nog Noel i My´s tomteklänning! Ser dock lite kul ut på bilden!:)


My har börjat gå riktigt bra nu! Går bättre och bättre för var dag som går! Nu knallar hon 10-15 steg utan problem. Är så roligt att se alla framsteg!



Tack för att ni skriver en kommentar, är så kul att läsa!:)

Ha en fin fortsatt måndag!

Kram/L

torsdag 1 december 2011

Krans i taket

Hej alla godingar!

Sitter här och njuter av tystnaden när mina kära barn sover. Tar en kaffe och kikar ut på det ruskiga vädret, hujeda mig! Det blåser så hemskt här runt åkrarna och ser ut som om det kan komma regn vilken minut som helst. 1:a december idag och vart är snön?

I morse såg vi på första avsnittet av årets julkalender, verkar riktigt lovande! Jag tycker fortfarande att det är något magiskt över julkalendern. Hur man räknar ner för var dag, en dag närmare jul! Och nu börjar jag känna liiite panik över allt som ska hinnas innan jul. Speciellt alla klappar som ska inhandlas. Får se om det finns någon tid över i helgen för att bocka av lite på listan. Då ska jag även köpa några röda band att hänga i min lilla kranskrona.








Det är en vanlig rund ljusstake egentligen som jag satt ståltråd på som hängen och lindat lummer runt. Så smidigt när man inte ens behöver använda ståltråd för att fästa. Hittade ett kanon ställe där det växte massor! Annars kan de vara lite svåra att hitta tycker jag!


Ikväll blir det tupperwareparty. Får se vad man kommer hem med!:)

Slut på kaffet och slut på friden, måste hinna städa lite innan de små liven vaknar. Annars är det som att skotta i snöstorm!:)


Kram kram/L