onsdag 21 april 2010

Nu är han skodd....

Hej alla goa!

Så goa ni är att ni lämnar en kommentar trots dom bristande
inläggen och brist på inspiration!
Jag, mammsen och Noel var till Insjön idag på eftermiddagen en sväng. Mamma har ju sagt att det är tradition att mormorn ska köpa dom första skorna till sitt barnbarn.
Så nu fick hon minsann göra det!:)
Noel tyckte väl det var sådär kul att prova skor, men vi hittade snabbt det vi letade efter!
Dom här super fina Kavat skorna blev det:


Bilden är lånad från kavat.se
Så nu är det bara för skrutten att knalla på! Han går för fullt med gåvagnen här hemma sen några veckor tillbaka, blir duktigare för varje dag som går!
*skryter lite* :)
Idag "fyller" Noel 11 månader också, en månad kvar nu till kalas! Håller på och funderar på vad man kan köpa som 1-årspresent! Inte för att han förmodligen reflekterar speciellt mycket över det, men man vill ju ändå att han ska få nått fint som sin första födelsedagspresent!
Har ni några bra förslag på nån 1-års present?
Tack för att ni kikar in!!
Kram kram/L

7 kommentarer:

  1. Nej det är ju klart, vem vill inte springa runt barfota?! :-) Klart att det kan bli lite knorrande då. Tyvärr har jag nog inga presenttips, förutom kanske ett fotoalbum från sitt första år?

    SvaraRadera
  2. Så fina skor...han kommer snart att springa för fullt, ska du se! Neo har önskat sej en "Bobby-car" av mormor och morfar i present ;)
    Ha en bra dag!
    //Neos mormor,Gunn

    SvaraRadera
  3. Söt och tuff sko. Tips! Låt det bli Noels personliga första sko så den inte går i arv, så kan han spara den tills han blir vuxen.
    Kram Anette

    SvaraRadera
  4. Min son fick inte ens något av mig i 1 års present, så bra mamma är jag ;) haha! Men han fick en ett års fotografering av min mamma och syster, det var jätte kul present, att få ett stort fint foto taget. Och på en riktig fotostudio :) Alvin hade lika skor när han precis lärt sig gå, dom är så fina :) Kraam!

    SvaraRadera
  5. Hej vännen!
    Åhh så fina skor, jag hade tänkt köpa samma till våran Saga i ett års present fast vita då ;)
    visst går tiden fort, kan knappt tro att det snart var ett år sedan våra barn föddes- det skiljer visst bara 1 vecka mellan Noel och Saga ;)
    Ha en bra dag! Kram Lena

    SvaraRadera
  6. Ja, men du är ju så där duktigt pysslig så du kommer nog på något fint och minnesvärt :) Ja, men så blir det ju alltid när man åker till Ikea, man får med sig en massa hem som man inte ens funderat över, haha! Men hoppas helgen blir kanoners. Ta hand om er. Kraaam!!

    SvaraRadera
  7. Det är ju självklart :) en av många favvobloggar att besöka , Vad tjusiga skor :)


    Ha en underbar helg

    Kram Malin

    SvaraRadera