måndag 28 november 2011

Fler fåglar

Godmorgon!
Vilket underbart väder det är då!! Strålande solsken, inte ett moln på himlen och till råga på allt SNÖ! Noel blev helt överlycklig i morse när han fick gå ut. Då var det minsann inget bråk om att sätta på sig strumporna inte!

Helgen har varit bra även om våra förkylningar inte är alldeles borta än. På lördagen var jag och mamma till Kofferts utförsäljning i Björbo. Som vanligt så ville man ju ha allt, men fick med en del hem iaf!:) Efter det var vi till byns julmarknad så Noel och My fick träffa tomten och få ett varsitt paket, himla spännande tyckte Noel!

Ja jag påbörjade ju ett litet projekt att göra fåglar mitt i allt julpyssel. Korten är jätte tråkiga för det var sånt grått väder ute när jag tog dom. Men man kanske åtminstone kan ana att det är fåglar?;)









Tycker iaf att det ser lite mysigt ut när dom flyger omkring där! Blev 8 st till att börja med!


Igår kväll så bjöd vi Anders föräldrar på lite adventsmiddag här hemma. Blev en kantarell och chevréost soppa till förrätt. Sen ugnsgratinerad fläskfilé med ädelost. Till efterrätt så gjorde jag en pannacotta ala lchf, blev faktiskt gott! Så jag är nästan mätt än kan jag säga!:)


Återkommer med lite mer julpyssel så snart jag får lite tid över!

Hoppas er första advent var bra?

Kram/L




1 kommentar:

  1. Heja Lina! Vilka fina fåglar :=) Skulle också velat åka till björbo, men jag fick hålla mig hemma med Ellinor

    SvaraRadera