torsdag 3 december 2009

Nu eldas det...

Hela dagarna har varit fullspäckade den här veckan! Igår var Elin och Neo här och hälsade på lite. Alltid lika trevligt! Jag och Elin träffade varandra på familjeliv när vi var gravida. Är så roligt att det bara skiljer fyra dagar mellan Noel och Neo! Hoppas dom kommer bli riktigt bra kompisar när dom växer upp!
Idag har det också varit fullfart. Paola var här i morse och busade med Noel. Sen var vi och käkade lunch med mormor och morfar. Bror Emil var också med som är hemma från storstan!
Tack morfar!
På eftermiddagen kom Sofia hit med sin lilla David. Vi jobbade tillsammans i Falun. Jätte trevligt med besök. Sen när dom for så kom mammsen hit och vi provade att elda lite nere i bakugnen som ska användas på lördag. Så imorgon ska vi elda hela dagen och förbereda för baket! Är jätte glad att vi är så priviligerade att vi har vår egen bakugn i källaren! Hoppas bara att den funkar som den ska nu!:)
Här kommer en bild på min lilla tomte som busar med sin pappa!
Snart är det hans första jul, och vår första jul med honom. Vi är så glada och tacksamma att vi har honom vår älskade lilla unge!
Ska försöka hinna sy klart Noels Julstrumpa imorgon hade jag tänkt. Bilder kommer!:)
Ha det fint allihopa och tack för alla snälla kommentarer som ni lämnar efter er!
Kram/L

3 kommentarer:

  1. Hihi så söt Noel är och fina ögon han har! ;)
    Ska bli kul att se hur strumpan blir :)
    Den blir nog super fin som allt annat du visat.
    Kram Lena

    SvaraRadera
  2. Sv: Hihi..jag har ju mina bedårande handtag på ryggen, men de kommer nog till nytta så småningom :P.
    Supersöt bild på Lilla Noel, ständigt bus i blicken <3

    SvaraRadera
  3. Vad härligt med en bakugn.Det är så roligt att baka i en sån...och det blir ju så gott bröd. Vilken underbar bild på er söta lile Noel=)Jag tror säkert att han och Neo blir jättebra kompisar. Neo är hos kusinen i Göteborg nu och får massor av pussar....Albin är en riktig pussgurka =)
    Ska bli spännande att se julstrumpan...är det en liknande den du tittade på förra onsdagen?
    Ha en trevlig bakdag och helg!
    Kram/Gunn

    SvaraRadera