onsdag 30 december 2009

Bortskämd...

Jag tror att det är en riktigt liten bortskämd liten skrutt vi har fått! Och glad är jag för det!!:) Lovade ju att jag skulle lägga upp bilder på lite julklappar han fått, här är bara NÅGRA FÅ av allt han fick. Så han måtte verkligen ha varit snäll i år!:)


Hihi...Vällings-Happy hour på pyjamasen!:)



Noel fick bland annat super fint påslakan och örngott och fina kläder av sin farmor och farfar.

Dom fina askarna som Noel (hihi) hade önskat sig fick han av sin mormor och morfar.



Sötaste kudden som han fick av mormor! Liiite flickig men men!!:)






Älskar de lilla spårvagnen som Noel fick av sin morbror!

FFin fina presenter ifrån snällaste Paola!

Så roligt var det att leka med sina nya leksaker!!
Vill tacka alla släktingar och familj och även goda vänner för allt fint som Noel fick i julklapp! Hoppas ingen blir ledsen för att jag inte kan visa ALLA julklappar!
Oh jäklars vad kallt det är ute då! Vi har -27 ute och 16.5 inne. Inte optimalt om ni frågatr mig. Nog för att jag tycker om vinter och kyla, men nu är det FÖR kallt. Vill ju knappt gå ut! Igår var vi ute och for hela familjen, först till bvc så Noel äntligen fick sin 6-månadersvaccin. Gick hyffsat bra tycker jag, även om det är hemskt att se sitt barn få ont!:( Han vägde 10.1 och var 72 cm lång, så stor var jag när jag var 1 år!!
Sen åkte vi och hälsade ¨på Noels kompis Neo och hans föräldrar såklart!:) Dom har precis flyttat in i sitt nya hus, kanon fint!
Idag har jag och Noel bara myst i soffan, både lite halvkrassliga. Noel har fortfarande ´lite feber som jag antar är en biverkning av sprutan...stackars liten!
Imrorgon är det ju nyår!! Känns väldigt mysko, vart tog detta år vägen?? Tyckte nyss vi fick reda på att vi väntade barn, sen var det väntan på att han skulle komma ut och efter det så har månaderna bara gått ohyggligt fort! Men kan då konstatera att detta har varit mitt livs bästa år!!
Hoppas ni alla har haft en betydelsefullt och underbart år! Nu ser vi fram emot nästa!:)
GOTT NYTT ÅR!!
Kramar/L











lördag 26 december 2009

Julen är förbi.....

Nu börjar julhelgen lida mot sitt slut! Längtar redan till nästa jul, julgalen som man är!!
Har iaf haft en riktigt god jul. Dagarna har varit fullspäckade med besök hit och dit.
Har ätit otroligt mycket god mat och fått så super fina julklappar. Här ser ni en utav alla fina saker vi fick. Denne var från svärmor och svärfar, älskar den!!



Ska lägga upp bilder på alla fina saker som Noel fått av familj,släkt och vänner! Måste fota dom imorgon, har inte haft en minut över hittils. Fick verkligen så mycket fint, både saker och kläder och leksaker. Vet inte om det är Noel är jag som är gladast!:)



Tänkte iaf slänga upp några bilder på vår julgransfot. Ville ju såklart ha en vit, så sprayburken åkte fram. Blev mycket bättre tycker jag!:)







Min stackars sambo är ute och skottar för fullt. Har ju kommit så mycket snö! Underbart men tråkigt när det blåser omkring. Hoppas vi hinner åka lite skoter nu i veckan.
Hoppas alla Ni haft en lika underbar jul jag har haft! Återkommer inom kort med lite roligare bilder. Nu ska jag kika omkring hos er andra bloggare lite.
Kram/L


tisdag 22 december 2009

Misteln...

....sitter på sin plats!


Lite granris på spisen och en lingonkrans! Hög julkänsla och doftar underbart!
Vi har fortfarande inte provat elda i öppna spisen, hoppas vi kan göra det imorgon kväll. Tycker att dagen före julafton är väldigt speciell. Då har man ju hela julen famför sig!
Vi brukar ha som tradition att vi äter skinksmörgås på kvällen och spelar sällskapsspel. MYYYS!
Inte mycket rött i vårt hem trots julen!:) Men i köket är det lite röda inslag här och där. Trivs helt enkelt bäst med vitt!:)




Jag önskade att jag hann skriva blogg varje dag! Men jag hinner verkligen inte!!
Den senaste veckan har det varit någonting hela tiden! Varje dag och varje kväll känns det som. Har så mycket jag vill skriva om och grejer jag vill visa! Hoppas det lugnar ner sig efter julhelgen och nyår så man har lite mer tid att spendera här!:)
Nu ska jag kika omkring på era andras fina bloggar lite!
Snart är det JUL!!!!
Kram/L

onsdag 16 december 2009

Önskelista!

Här har ni några saker som står på min önskelista i år! VILL HA!!!!
Alla bilderna kommer ifrån Fridas gård, se länk under "Underbara nätbutiker".







Idag har min vän Paola varit här och knäppt lite kort på min lillfis! Här ser ni ett smakprov!

På kvällskvisten har vi hunnit med lite tårta hemma hos mammsen som fyller år idag!

GRATTIS MAMMA!

Hela 51 år idag blev Noels mormor!:)

Jag visade ju ett paket för några inlägg sen ifrån Små glädjen. Det var till henne och innehåll en jätte vacker ängel, riktigt "skruttig och fin". Har tyvärr ingen bild så ni får fantisera ihop nått själva!:)

Sen hade hon önskat sig den här:
Så den fanns så klart inslagen i ett paket!
Noel är fortfarande krasslig med hosta och feber!:/ Vill att han ska bli frisk! Får se hur pigg han är imorgon, om han är bättre blir det nog ett besök till "storstan". MÅSTE handla klart lite julklappar!!
Ha det fint!
Kram/L

måndag 14 december 2009

Julkort

Det är helt galet att redan tredje advent har varit!Vart tar tiden vägen? Vem är det som tar all tid? Eller vid närmare eftertanke så vet jag nog svaret!:)

I helgen så hade vi bagarstuga här! Mamma, mormor och morfar var här och bakade. Det var första gången i den här ugnen så det tog ett tag innan vi kom på snitsen. Blev på tok för hett i ugnen först så vi fick lov att vänta med att baka i flera timmar. Men det blev bra tillslut!:)
Lillfisen är fortfarande krasslig. Han har inte haft feber på flera dagar nu och känns bättre i förkylningen. MEN, såg helt plötsligt idag att han har ju två till tänder på väg upp! Det kanske är förklaringen till febern och snoreriet! Hoppas det går över illa kvickt för stackarn bara!
Idag har jag haft lite pysselverkstad. Blev lite julkort. Var en klok människa som påminde mig om att man lär ju posta julkorten innan onsdag om man ska vara säker på att de ska komma fram. Var på kupolen i går och letade på lite diverse pyssel till det. Så här blev några av dom:












Har en massa julklappar kvar att inhandla! Börjar känna lite panik faktiskt! Tycker inte om att vara ute i sista minuten med nått, sånt gör mig stressad. Får försöka ta mig till stan någon dag i veckan! Är ni alla klara med alla klappar?
Nu ska jag gå och göra lite julgodis!:)
Hoppas ni har en fin start på veckan!
Kram/L

onsdag 9 december 2009

Vårt sovrum

Jag skrev ju tidigare i bloggen att jag inte skulle lägga upp några bilder på sovrummet förens sänggaveln som vi håller på att bygga var färdig. Men nu får ni en kik av sovrummet ändå för annars får ni nog vänta i evighet!:)
Vi har inte kommit någon vart på flera veckor, och vet inte om det kommer hinnas med innan jul. Är ju tusen saker jämt som ska grejas med känns det som!

Sängöverkastet och kuddarna i mitten köpte jag när jag backpackade i Asien 07. Envis som jag är släpade jag omkring på det i min fullproppa ryggsäck i en månad innan det skeppades hem med båt då ja fortsatte resan med betydligt lättare packning!:)
Jag är just nu väldigt trött på överkastet och skulle så gärna vilja ha ett nytt. Men de kostar ju tyvärr en hel del!
Det ser lite tomt ut ovanför sängen nu men hoppas det blir bättre när sänggaveln kommer på plats. Får se vad som hamnar ovanför på väggen sen!





En liten skruttunge har precis lärt sig sitta!

Noels lilla hörna står nu bredvid min sängsida. Sängen ska egentligen stå under hans hylla som ni ser nedan, men jag orkar inte gå tvärs över rummet 10 ggr per natt! Därför får den stå där så länge nu tills N har listat ut hur man gör när man sover på nätterna!

Fina mobilen som N fick av sin farmor och
farfar.

Den här superfina hästen fick Noel i dopgåva av min mamma och pappa. Det är Anna med bloggen annasklokaord som gjort den så fin!:)



Min lilla skrutt har gått och blivit sjuk. Var snorig inatt och sov dåligt, tog tempen på f.m då hade han lite feber. Han sover nu men har inte sovit nått på hela dagen! Han som brukar sova iaf två tupplurer på dagen. Nu har han börjat få nån elak hosta också!:/ Hoppas det inte blir värre inatt bara och att han blir frisk snart!
Hoppas ni är friska och krya? Ha en bra fortsatt vecka!
Kram/L









tisdag 8 december 2009

Tvillingar....

Dagarna bara försvinner iväg och det är nästan bara två veckor kvar till julafton! Jag har en massa julklappar kvar att inhandla. Men idag fick jag lite inhandlat, men kan ju tyvärr inte säga vad!:) Jag och Lisi och våra små pojkar for iväg till Sågmyra i morse. Det enda som är positivt med attg man blir väckt så tidigt är att man hinner med mer på dagen!
Tur Lisi har en syskonvagn till sina pojkar. Då lilla O var på dagis så fick Kappie sällskap av Noel i vagnen idag! Det gick alldeles utmärkt. Dom drog ur varandras nappar några gånger men annars sov dom mest medans vi shoppade!:) Var hur många som helst som kom fram och tittade på dom söta tvillingarna(!) Kasper och Noel som inte är ett dugg lika! Men det tyckte tydligen folk. Men jag tycker bara det är trevligt att folk går fram och pratar med en!
På Lagret hittade jag ett par leggings och en fleecetröja. Inte så spännande! Plus en julklapp till älsklingen! Sen var vi såklart in på Calimero och drömde oss bort...Dom har så mycket fint!
Hittade kannan här nedan som var nedsatt till halva priset, pga av några fjuttiga prickar. Den var fin tycker jag!



Det vita "fönstret" som står i fönstret köpte jag på Julmarknaden vid Falu gruva i söndags. Vi hann även med ett besök på underbara men tyvärr galet dyra Norrgården. Skulle vilja ha sååå mycket där men man blir inte rik på att vara hemma som föräldrarledig...
Så det enda som följde med därifrån var Vakres julnummer, mysläsning!



På vägen hem från Sågmyra svängde vi in i Insjön. Hade tänkt att köpa två julstjärnor på vita fötter som skulle finnas på Clas. Men dom var så klart slut!:( Men de lovade ringa när dom fick in fler. Vi kikade in på den underbara affären Små glädjen också!
Där fick jag med mig det här vackra paketet. Vad som är i går inte att avslöja här!:) Var ett så jätte fint inslagspapper så jag frågade om jag fick köpa en liten bit och det fick jag! Får se om det blir några strutar av det kanske!:)
Det var min början på veckan! Tycker om när dagarna är fyllde av saker att göra, men visst är det skönt med såna dagar man bara kan mysa ner sig i soffan med skrutten!
Får se vad resten av veckan har att erbjuda...
Kram/L