söndag 8 november 2009

Farsdag!

Då var även denna helg till ända! Har varit en förhållandevis lugn och skön helg. I lördags hade vi besök av svärmor och svärfar. De kom med en kanon present åt lillskrutten. En hoppgunga! Noel är helt överlycklig när han får sitta där. Sprätter omkring och hoppar som tusan. Den lilla söthögen! Anders har även hunnit greja lite med sänggaveln. Har borrat fast lister men resultatet blev inte riktigt som jag hade tänkt mig. Hade ju inte någon riktig ritning utan bara en idé i huvudet! Som alla andra tusen idéer!:) Önskar alla vore genomförbara! Men men...
Så nu måste vi försöka hitta någon list med lite struktur att sätta på toppen, då tror jag det kommer bli kanon:) Forsättning följer...



Sen innan vi gick och la oss igår så fick jag nått ryck och kladdade ner den här texten på en stol vi har i hallen. Jag tänkte så här att om det blir katastrof så kan vi alltid byta ut den mot den vi har på övervåningen, dom är alltså två. Det är riktigt svårt att skriva med pensel! Dessutom med en kass pensel!


Farsdag är det ju idag också! Noels pappas första Farsdag! Han fick ett par mysiga lammullstofflor av mig eftersom han är en sån fryslort!:)
På eftermiddagen blev vi bjudna på fika hos Paola. Ytterligare en födelsedagsfika, mycket trevligt! Nu på kvällskvisten har jag hunnit greppa penseln lite. Har länge tänkt att måla den här lådan vit men han tvekat lite fram och tillbaka. Tycker den är fin som den är också. Men nu är det redan gjort!:) Ropade in den på auktion för nått år sen för en tjuga. Var ingen annan som tyckte den var lika fin som jag!:) Det står 1841 i locket, så några år har den på nacken!








Det är så mycket jag skulle vilja ändra på här hemma! Har så många idéer och tankar om hur man skulle kunna göra si och så. Hur man skulle kunna bygga om och måla den och den möbeln. Flyttar omkring allt inne i huvudet!
Har en jätte fin byrå som min farmors morbror har gjort som jag fortfarande inte gått lös med vitfärgen på, men jag är bra sugen. Men jag vill inte förstöra den! Ska tänka på saken lite till....


Min lilla skrutt är så duktig på att somna själv på kvällen. Han kan ligga och gnälla i några minuter men somnar oftast utan större protester. Han gnäller nog mest för han är trött!
Om han bara kunde förstå att man inte ska vakna varannan timme sen under natten så vore det ju underbart! Och det är himla tur att han är en solstråle på morgonen när man ska gå upp. Är hur lycklig som helst över att slippa den tråkiga sängen:)

Här kommer ett kort på när Anders håller sin son för första gången. Noel alldels nykläckt och Anders trött men lycklig! Imorgon är det en ny vecka, får se vad den har att erbjuda!


Kram/L


4 kommentarer:

  1. Hej Lina!! Va kul att höra! Blir så glad att höra när sakerna blir så uppskattade. Det värmer i hjärtat.
    Vilken fin kista! Förstår dilemmat där med måla eller inte. Det beror nog på var man ska ha den. I ett vitt rum bryter det ju av snyggt. Jag är nu lite inne på svart också men grått är ju en skön brytning till vitt - inte lika hårt. Lycka till!

    SvaraRadera
  2. Sv: Ja..jag får se fram emot den dagen det lilla miraklet är här...och jag kan sätta på mig strumporna utan att låta som en frustande elefant *S*. Ja, vi tänkte använda köket som kartongförvaring till en början, sen försöka få ut så mycket som möjligt i förrådet..får vi sorterat där så kan vi ju möla in kartonger ända fram till dörren :D. Jag borde ha rutin på att packa efter alla mina flyttar, men det här med att börja i lagom tid verkar inte vara min melodi :P. Well..får vi bara tummen ur nu så går det nog snabbt, jag bävar nog mer för städandet sen :S

    Kramen

    SvaraRadera
  3. Hej Lina :) Så fint du har piffat till stolen, fin ide´ att skriva på sitsen!
    Tycker också att din gamla låda är fin i träfärg.
    Många kramar Emma

    SvaraRadera
  4. Det var inte sååå längesedan du hade de där skorna på dig, tiden går fort!

    SvaraRadera