måndag 2 november 2009

Redan november...


Vår helg har varit hektisk som vanligt. Kommer inte ihåg när vi hade en dag tillsammans då vi bara kunde slappa och göra ingenting. Alltid är det nått som ska göras, nån man ska hälsa på! Idag är det riktigt ruskväder ute, blåser som tusan. Men vi bor ju ganska så öppet, men åkrar omkring så det känns väl kanske lite extra här!

Tänkte visa lite bilder hur det ser ut i varsdagsrummet just nu. Är mycket jag vill ändra på känner jag. Det såg så tomt ut också på vissa kort tycker jag. Vi har inte hunnit fått upp så mycket på väggarna än, har ju bott här i ett halvår nu. Men tiden går så ruskigt fort!

Sen ska vi ju inte tala om sofforna!:) haha, dom fick jag på köpet när jag träffade min älskling! Men men, man kan ju inte ha samma smak gällande allting. Tack och lov att dom är vita åtminstonde!:) Man får försöka tänka positivt!

Håller på att bearbeta sambon att soffbordet också skulle bli så mycket finare om det fick bli vitt! Allra helst skulle jag vilja ha ett nytt men finns det inte pengar så finns det vitfärg!:) Har tänkt att måla teglet vid den öppna spisen också. Får se när det finns tid till det!




Spegeln och byrån är målade av mig och A. Tråkig bild då tv:n syns i spegeln!
Helst skulle jag vilja gömma undan allt vad "moderniteter" heter, men då blir inte A glad:)


Ljusstakarna fick jag av snälla svärmor när jag fyllde år. Dom är av keramik. Tycker dom är så fina! Ljuskopparna tycker jag också mycket om, kul när man kan variera med koppar och långa ljus.





De två "shabbiga" stolarna fyndade jag på auktion i sommras. Betalade endast 50 kr för båda två plus en till stol som står i sovrummet. Haha, var väl ingen annan som ville ha som skruttstolarna. Morfar som också var med tyckte inte jag var riktigt klok! Han trodde självklart att jag skulle måla om dom. Men jag älskar när dom är så slitna! Han var förresten snäll nog att ropa in det lilla bordet till mig på samma auktion. Tack morfar!
Skåpte är också ett auktionsfynd från förra sommaren. Var i hemsk furu med ful målning högst upp. Men vips med lite färg så blev det som nytt!
Ja det var lite bilder på vardagsrummet det. Nu ska jag och plutten fara på babycafé! Myspys!
Kan inte tro att det redan blivit november, sitter och funderar på om det räknas som höst eller vinter egentligen?
Kramar/L







1 kommentar:

  1. Hej vännen!

    Jag är på kopparlunden i norslund. har gått där två dagar nu och so far är det ganska bra tycker jag :) Och allt rasslar på här =) hur är med dig? allt väl?
    Pusskram!

    SvaraRadera